9. og 10. klasse    3 ugentlige lektioner
Noveller af britiske og amerikanske forfattere. Romantiske og moderne digte. Artikler fra britiske og amerikanske tidsskrifter og aviser.
Opgaver: Oplæsning, foredrag, mundtlige og skriftlige oversættelser, stile og grammatiske øvelser.

11. klasse     3 ugentlige lektioner
"The Great Gatsby" af F. Scott Fitzgerald og uddrag af "Macbeth" af William Shakespeare. Artikler fra britiske og amerikanske tidsskrifter og aviser.
Opgaver: Elevforedrag i forbindelse med gennemgangen af "The Great Gatsby". Stile, oversættelser, mundtlige og skriftlige referater og grammatiske øvelser.

12. klasse     3 ugentlige lektioner
Gennemgang af moderne engelsk litteratur og uddrag af tekster og filmklip af følgende forfattere/instruktører: R. Frost, P. Larkin, W.H. Auden, D. Thomas, J. Strummer, Johnny Rotten, I. Shaw, J.D. Sallinger, V. Nabokov, EE Cummings, Robert Altman, E. Hemingway, J. Cheever.
Opgaver: Stile, oversættelser, grammatiske øvelser og TOEFL-prøver. Endvidere er hver elev blevet tildelt en eller flere af de ovennævnte værker og har lavet en skriftlig og mundtlig præsentation af værkerne samt en analyse af teksten/filmen.