Indmeldelse

Ansøgningsblanket om optagelse på Vidar Skolen kan hentes som PDF-fil og printes ud. Den sendes eller afleveres til skolens kontor.

Du kan også vælge at udfylde formularen digitalt og fremsende PDF filen til skolens kontor på email kontor(at)vidarskolen.dk

Husk, at Adobe Acrobat Reader eller Adobe Acrobat skal være installeret, for at PDF-filer kan vises og udskrives. Adobe Acrobat Reader er et gratis program, som blandt andet kan downloades fra Adobes hjemmeside.

Indmeldelsesgebyr:

Når barnet er optaget på skolen, vil I modtage FI-kort til indbetaling af indmeldelsesgebyr. Gebyret betales én gang.

Indmeldelsesgebyret er i 2016/2017 på 1500 kr. for nye elever i børnehaveklasse til og med 2. klasse og 1000 kr. for nye elever i de følgende klasser.