​VIDARMAD

I 10-frikvarteret på alle skoledage kan der købes frugt, hjemmebagte boller med ost, syltetøj og smørepålæg. 

Derudover kan du købe frokost tirsdag, onsdag og torsdag i spisefrikvarteret. 

Ugens menu står i nyhedsbrevet, på opslagstavlen og på køkkendøren.

Råvarerne

Vi lægger stor vægt på at servere økologisk og biodynamisk mad, ligesom vi foretrækker at købe lokale råvarer ind til køkkenet. For tiden ligger vi på en økologiprocent mellem 70-100.

Vi bestræber os på at producere med mindst muligt madspild, eks. udnytte en hel plante med rod, stængel og frø.

​Det er to elever fra 7. klasse der sammen med køkkenpersonalet tilbereder og serverer maden. Efterfølgende er de også med til at gøre regnskabet op, vaske op og gøre rent.​

​Maden

Køkkenet tilbereder 100-120 portioner om dagen, og frokosten består af både varme og kolde retter.

Vi serverer primært vegetarisk mad. Kød/fisk serveres et par gange hver md. (der er altid vegetarisk alternativ).

Vi bestræber os på, at tilberede en velsmagende, nærende og varieret menu og laver det meste fra bunden. 


Salget

Eleverne fra 7. klasse står for salget. En bolle koster 12 kr. og en frokost 22 kr. 

Vi har ikke mulighed for kontanthåndtering, derfor er betalingen via klippekort (købet på kontoret og betaling via mobilpay eller træk over skolepengeopkrævning)

Man kan købe 2 forskellige klippekort til ovenstående, for kr. 120,- med 20 klip til boller og for 220,- for 10 klip til madordningen.

Elever i 5. 6. og 7. klasser kan tilmelde sig madordning for 1/2 år af gangen og betale over skolepengene.​

Spisningen

Eleverne henter en tallerken mad køkkenet. Der står altid skåle og fade, som de er velkommen til at tage ekstra af. Eleverne spiser enten i klassen eller i gården. Det snavsede service stiller hver især på en afryddervogn i gården, hvorefter køkkenpersonalet sørger for opvasken.​

Oprydningen

Rengøring, opvask og oprydning er en vigtig faktor for os i køkkenet. Vi følger naturligvis fødevarekontrollens anvisninger og vi har en elite-smiley.​

Madspild

Rester, som ikke kan bruges dagen efter, nedfryses og bruges i senere menuer. Brød og boller bliver til croutoner. Varme retter til lasagne eller tærter. Ved nedkøling og opvarmning følger vi fødevarekontrollens anvisninger.​

Skoleinfo​

Tlf.: 3965 7118

kontor@vidarskolen.dk

CVR: 10924510

Bankkonto i Merkur Bank

Reg: 8401 konto 0001008459

IBAN nr.: DK3884 010001008459

Swift MEKUDK21

EAN nr. 579 000 2753 213

​Kontorets åbningstider:

Mandag - torsdag

Kl. 08.00 – 09.00

Lukket fredag

Vedr. optagelse og indmeldelse 3965 7118

Telefon dagligt ml. kl. 08.00 – 12.00

Lukket fredag

Kontakt os

Administrator: by@vidarskolen.dk

Legestue 1. - 2. kl : 2630 9885

Legestue 3. - 4. kl 2630 9886

Børnehaven Regnbuen: 2630 9881

Børnehaveklassen: 2630 9882
​Vuggestuen Solspiren: 2630 9880

Find os

Vidar Skolen
Brogårdsvej 61
2820 Gentofte

Find os på kort her »