VIDAR SKOLENS
​BØRNEHAVEKLASSE

Det kalenderår, hvor dit barn fylder 6 år, kan det begynde i Vidar Skolens børnehaveklasse. Her arbejder vi ud fra Rudolf Steiners pædagogik.

Der lægges derfor vægt på, at barnet

stadigvæk skal lege og opleve hverdagen som god og tryg.

Læring i børnehaveklassen tager udgangspunkt i, at det 6-årige barn befinder sig på et udviklingstrin, hvor det stadig lærer ved at efterligne, og hvor fantasi og leg er bærende elementer. Børnehaveklassen er porten til skolen; børnene øver sig i det sociale og får skabt et fællesskab, som vil følge dem ind i skolelivet.

Dagen er bygget op helt rytmisk, hvor børnene samles omkring voksenstyret leg, sangleg, eventyr, bevægelse og dagens aktivitet. Herefter er der fri leg, hvor børnene selv organiserer legen.

Børnehaveklassen følger årets og naturens gang, hvilket kommer til udtryk i de aktiviteter, vi laver sammen. Vi har rige muligheder at være i naturen med omgivelserne ved Gentofte sø lige uden for døren.

Som en rød tråd gennem året i børnehaveklassen arbejdes med at skabe en varm, tryg og imødekommende atmosfære for både børn og forældre.

Det daglige samarbejde mellem lærerne og jer forældre er vigtigt og skaber en god ramme for børnenes sociale læring.

Skoleinfo​

kontor@vidarskolen.dk